Újra a színen

 2009.07.05. 21:09

Ahooooj Emberek, itt egy hulla hempereg :P

Hehehe, megint itt, azaz nem ott, hanem itt :P

Nah....a mezes heteknek vege...
Marci otthon, en itt....

Hamar elteltek ezek a hetek, ujra egyedul.

Apam, kurvajoittnekem!!!!! 
Minden egyes nap hártyát adok az Istennek, hogy itt lehetek, haha (kössz Tamás)...sok magyar haza fog menni az elkovetkezendo hetekben...feladtak, megfutamodtak, hianyoznak nekik az otthoniak, satobbi....nem mintha nekem nem, de eleg jol elvagyok itt.

Tegnap szobainkat ellenoriztek....mondanom se kell, hogy Murphy......elotte valo ejszaka Vandaval evezoket loptunk a kardamenai bícsről :D :D :D
Mikor volt a szobacsekk....a szoba kozepen egy Kardamena muanyag terkep es egy evezolapat :D :D :D Hazaeveztunk Vandaval, nem akartunk gyalogolni :D a poen az, h reszegek voltunk es 7-kor eveztunk haza gyalog....mikor mar vilagos volt es akkor ment mindenki dolgozni, es latott mindenki :D szarok bele, ...... masnap nagy volt a lecseszes, h mi a rakot keres ott egy evezolapat....azt hittek,h Lakitiras :) sebaj Tóbias... :D jo buli volt.

Zarom soraim, mert csunyan neznek a gorogok .....Rock kavezoban vagyok sajat laptoppal. KEFALOSBAN :) Nagyon szep hely :)

Csöcskenőcs a hazaiaknak

A bejegyzés trackback címe:

https://ve-roni-ka.blog.hu/api/trackback/id/tr441228479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anyucid 2009.07.07. 12:48:28

Hay baby.
Még a végén nekem kell mennem kimenteni(kilapátólni) téged a fogdából.:D:D
a te anyád
süti beállítások módosítása