Huhh, hát nem volt vmi nagy hajtás este. 11 fele érkeztek meg a vendégek, szám szerint 90-en, abból kb. max 20 jött be a bárba inni – enni vmit. Fél 2 után értem haza – a szobámba.

Stars Main Bar
Tassos idén már nem jött vissza, tudjátok ő volt a Bar Manager. Helyette lett egy Kostas nevű fiatal pasas, alatta, mint Assistant Bar Manager maradt – szintén – Kostas tavalyról.
Andrzej a barman, és Bambis a másik kis tanuló kölyök.
Timi, és egy új csajszi, Niki. Na meg én. :)


 

Szombat
Délután, ebéd után egy kis alvás….majd vacsi :P …aztán irány a melóhello! Igen, ma már meló van, 9-re kell menni. Még van egy órám addig. Az ing már kivasalva, felakasztva arra vár, hogy magamra öltsem :)…. Gyorsan veszek egy fürdőt és irány a melódia! Várom már nagyon. Este jönnek a vendégek. Kiváncsi leszek hány tavalyi arc jön vissza idén is nyaralni a Lakitirába.

........


A bejegyzés trackback címe:

https://ve-roni-ka.blog.hu/api/trackback/id/tr791970779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása