Készülődés a Nagy Utazásra

 2009.04.27. 18:22

Most indulás előtt 5 órával kezdem felfogni, hogy igen, itthagyom az Országom. Ugyan nem örökre dobbantok, hanem csak (tervezett) 6 hónapra....Igen, fél évre.
Meglássuk mi lesz. Mindenesetre a gatyó kezd megtelni.
Más ország, más nyelv, más nemzet(ek). Ja igen, más ételek :)

A poggyász már tele, szószerint. Alig tudom összezipzárazni. Az a fránya ruhamánia ne lenne, minden könnyebb lenne :P Sebaj Tóbiás, majd fizetünk (fizetek), ha sok lesz a cumó.
Kézipoggyász....na igen. Az még készül. Mivel a laptopon még nagyban klimpírozok....szal....az marad még úgy ahogy van. Ennyi.

Még intézek pár telefont azt szevasz. 

Már mész??? - Lassan, DE BIZTOSAN!

A bejegyzés trackback címe:

https://ve-roni-ka.blog.hu/api/trackback/id/tr901089837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_ck_ 2009.04.27. 18:50:42

Toljad neki ezerrel! A megbeszélt képeket meg töltsd fel szépen! :)

Érezd magad kib@szott jól!

dorcsii 2009.04.27. 19:23:49

Jó utat,Várunk haza:)
Isten hozott bulit várom:D
Aztán barnuljál és érezd jól magad:) Puszika

Anyucid 2009.04.28. 07:18:51

Szia Noni!Remélem jól utaztál!pusz mami irj...már most hiányzól!!!:D

LilTim 2009.04.29. 15:25:02

Na Roni! Örülök, hogy lassan fel-fel fedezgeted a dolgokat:) Vicces vissza látni ugyanazokat a képeket és hallani ugyanazoknak az embereknek a nevét..:) Sanyi: ne bízz benne! Kétszínű faszkalap, az első egy hónapban mindenkinek nyal, de ott beszél ki ahol csak tud! Ő a legnagyobb szarkeverő!!! Hidd el! Úgyhogy vigyázz vele. Jah és örülök, hogy a baldahín bevált:) Majd csinálhatnál képeket a többiekről is! Kivi vok milyen fejük van:D Bárba kerülésed eccerre jo is meg rossz is.jÓ, mert negyed annyi meloval jár mint az étterem, de szar mert az uccso buszt, amivel a többiek bulizni mennek, ti sosem fogjátok elérni:D Nah pápás!

Ve-RONI-ka 2009.04.30. 16:38:08

@LilTim: Koszi a tanacsot, de ez mar leesett hamarabb is. :) A sajat csajat kibeszeli....
Kepeket Facebookra tolok, amint tudok :) Xxx
süti beállítások módosítása